Actueel

< Terug

Maak kennis met Det Heijnen - Medisch secretaresse MET-LBS

24 januari 2023

Welkom Det! Super leuk dat je onlangs bent gestart als Medisch secretaresse van het Mobiel ExpertTeam Langdurige Bewustzijnsstoornissen (MET-LBS). Vertel eens iets over je achtergrond?

Mijn achtergrond is veelzijdig. Ik kom uit de zorg en heb me, op latere leeftijd, omgeschoold tot leerkracht. Momenteel werk ik naast deze nieuwe functie als leerkracht in het basisonderwijs. Naast het onderwijs heb ik tot verkort flexibel gewerkt in het Maasziekenhuis als afdelingssecretaresse. 

MET LBS 2022 11

Det Heijnen (rechts)

Verder doe vrijwilligerswerk; zoals de planning van chauffeurs en coördinators van de Wensbus binnen de gemeente Gennep en bij de voetbalclub in Milsbeek.

Nu ik volwassen kinderen heb, kan ik genieten als oppas-oma van mijn kleinzoon. Waar ik supertrots op ben. En als ik naast dit alles dan nog tijd over heb wandel of lees ik graag.

Waarom spreekt deze functie binnen EENnacoma je aan?
De functie bij het MET-LBS zie ik als een uitdaging. Ik mag een bijdrage leveren aan een pilot. Er is een diversiteit aan wat er moet gebeuren, dit maakt het interessant. Maar ook leerzaam;  ontdekken en wegen zoeken om iets nieuws overzichtelijk en goedlopend te krijgen.  

Het is tegelijkertijd een bewustwording voor mij van hoe waardevol dit Team is en kan zijn voor vele patiënten en hun naasten.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik heb vooral plezier in het zoeken en mogen ordenen van informatie om die voor dit team goed in te richten. Maar natuurlijk ook het feit dat ik een bijdrage mag leveren bij het opzetten van een landelijk expertise team voor mensen met LBS en hun naasten.