Actueel

< Terug

Maak kennis met Sanne Pulles-Janssen - arts binnen het MET-LBS

26 januari 2023

Welkom Sanne! Super leuk dat je onlangs bent gestart als arts binnen het Mobiel ExpertTeam Langdurige Bewustzijnsstoornissen (MET-LBS). Stel jezelf eens voor!

Wat geweldig leuk een uitnodiging te krijgen om me voor te stellen binnen dit netwerk! Sinds augustus 2022 werk ik als arts binnen het Mobiele ExpertTeam Langdurige BewustzijnsStoornissen (MET-LBS).

Enkele jaren geleden heb ik mogen invallen voor een verlof binnen de Vroeg Intensieve Neurorevalidatie te Leijpark Tilburg voor patiënten met langdurige bewustzijnsstoornissen wat ik al erg interessant vond. 

Sanne Pulles Janssen

Sanne Pulles-Janssen - arts binnen het MET-LBS

Daarnaast heb ik onder andere ervaring opgedaan binnen de neurologie in het Máxima Medisch Centrum Veldhoven, de klinische dwarslaesierevalidatie in revalidatiecentrum de Hoogstraat Utrecht en poliklinische revalidatie voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel bij Libra revalidatie Weert. De relatie tussen de fysiologie van het centrale zenuwstelsel, de invloed van pathologie daarvan op het algemeen functioneren en de mogelijkheid om daarin te herstellen blijft mij fascineren. Binnen het MET-LBS spreekt dus de doelgroep mij heel erg aan, maar ook vind ik het leuk om heel Nederland door te reizen en in een zeer nieuw en innovatief team medisch specialistische zorg te leveren op locatie.

Ik kijk het meeste uit naar reacties van zorgprofessionals, naasten en wellicht zelfs patiënten zelf, waarin wordt aangegeven dat onze zorg nuttig en passend is geweest. Naast het werken in het MET-LBS volg ik de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde bij onderwijsinstelling GERION Amsterdam en hou ik van lezen, tennis, golf, varen en koffiedrinken.

Hopelijk tot gauw met een koffie op een van de bijeenkomsten!