Actueel

< Terug

Een voorspoedig nieuwjaar

1 januari 2024

De kerstmutsen op de logo’s van EENnacoma, Kenniscentrum LBS en de Vereniging doelgroepnetwerk LBS in onze digitale eindejaarswens kunnen ook gezien worden als feestmutsen.

Tijdens het symposium ‘Met wind in de zeilen’ in juni vierden we het jubileum van de onderzoeksgroep en de erkenningen van het Kenniscentrum en Doelgroepnetwerk, met diverse Doelgroepexpertisecentra en Regionale expertisecentra voor mensen met een langdurige bewustzijnsstoornis. Daarna volgde de doorlopende subsidie en waardering voor het jaarplan van het kenniscentrum door ZonMw. Op de valreep van het jaar werd een subsidieaanvraag gehonoreerd voor een nieuw promotietraject naar het welbevinden van mensen met NAH. Tijdens verdiepingsmiddagen hebben we geleerd en elkaar geïnspireerd.

Allemaal nieuwe bijdragen aan het verbeteren van zorg voor mensen met ernstig hersenletsel en hun naasten. Die voorspoed van 2023 willen we vasthouden voor dit nieuwe jaar. Met dank aan allen die aan onze missie bijdroegen, in welke vorm dan ook. Daarmee wensen we u een voorspoedig 2024 toe!

Jan Lavrijsen