Over ons

Over ons

Het Expertisenetwerk Ernstig Niet-aangeboren hersenletsel na coma (EENnacoma) is een samenwerkingsverband tussen verschillende instellingen rondom het thema ernstig niet-aangeboren hersenletsel. De betrokken instellingen zijn organisaties die zorg leveren aan patiënten met ernstig niet-aangeboren hersenletsel, de onderzoeksgroep Niemand tussen Wal en Schip van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc en het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). EENnacoma is opgericht om gezamenlijk te werken aan het verdiepen en het verbeteren van de zorg, zowel binnen de eigen instelling als op landelijk niveau. Wij richten ons zowel op mensen met een langdurige bewustzijnsstoornis als op mensen bij bewustzijn met ernstig hersenletsel 

Onze mensen

In teamverband werken wij hard aan het verbeteren van de zorg voor mensen met ernstig niet-aangeboren hersenletsel na coma. Benieuwd wie zich daar allemaal voor inzetten? 

Netwerk

In 2015 is de start gemaakt met de ontwikkeling van een netwerk van instellingen die zich bezighouden met de zorg voor mensen met ernstig hersenletsel, waarna het expertisenetwerk in 2016 officieel is opgericht. EENnacoma is een samenwerkingsverband van instellingen die zorg leveren aan patiënten met ernstig NAH en de onderzoeksgroep Niemand tussen Wal en Schip van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc. Tegenwoordig zijn er 11 organisaties aangesloten bij het EENnacoma netwerk. Wil je meer weten over deze organisaties? Klik dan op de knop hieronder.