Over ons

< Terug

Vacatures netwerk EENnacoma

Op deze pagina vind je de actuele vacatures uit het netwerk van EENnacoma. Heb je vragen over één of meerdere vacatures? Stuur dan een mailtje naar EENnacoma.elg@radboudumc.nl of contacteer de desbetreffende zorginstelling. 

Beleidsmedewerker EENnacoma | Kenniscentrum voor mensen met een langdurige bewustzijnsstoornis

In het EENnacoma netwerk werken zorgprofessionals, familie/patiënten en onderzoekers nauw met elkaar samen. In het bijzonder is er aandacht voor de zorg voor mensen met een langdurige bewustzijnsstoornis (LBS); namelijk binnen het kenniscentrum LBS. Het kenniscentrum heeft als doel kennis te ontwikkelen, te verspreiden en toepasbaar te maken voor professionals die werken met deze bijzondere doelgroep. 

Ben jij op zoek naar werk wat elke dag anders is? Als beleidsmedewerker ben je een spilfunctie in het netwerk en het kenniscentrum, waarin je werkt aan verbinding tussen praktijk en wetenschap. Je werkt aan het realiseren van een duurzame kennisinfrastructuur, waarin nieuwe ideeën ontstaan, praktijkvragen worden gesignaleerd, ruimte is voor onderzoek en nieuwe kennis toegepast wordt.

Ben jij onze nieuwe beleidsmedewerker die hart heeft voor de langdurige (ouderen)zorg en bij voorkeur beschikt over ervaring met de doelgroep niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Reageer dan vandaag nog!

Solliciteer vóór 24 oktober 2023.

Bijzondere kans: Verzorgende-IG/Verpleegkundige Langdurige Intensieve Neurorevalidatie, De Frasselt

Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN)
De patiënten die deelnemen aan het LIN-programma zijn mensen met een langdurige bewustzijnsstoornis (LBS) ten gevolge van acuut niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De meest voorkomende oorzaken hiervan zijn een trauma (ongeval) of niet-traumatische oorzaken zoals zuurstofgebrek van de hersenen, bloedingen in de hersenen of een herseninfarct. LIN is een intensieve revalidatie met als doel het bewustzijnsniveau te verhogen, het algeheel functioneren te verbeteren en een zo optimaal mogelijk welzijn te realiseren. We zijn op zoek naar een verzorgende-IG en verpleegkundige die willen bijdragen aan de revalidatie van patiënten in deze specifieke doelgroep.

Als verzorgende-IG of verpleegkundige in het LIN-traject verleen je complexe zorg aan patiënten met een langdurige bewustzijnsstoornis. Tijdens dagelijkse taken, zoals verzorging, eten en drinken, weet jij zintuigen van de cliënt te stimuleren. Hierbij neem je de tijd, benoem je wat je doet en heb je oog voor de reactie van de patiënt. Met jouw aandachtige blik en observaties lever jij jouw bijdrage om de patiënt optimaal te ondersteunen en te prikkelen, om zo het LIN-traject zo goed mogelijk te laten verlopen. Je zal worden ingewerkt door een ervaren LIN-collega, die je alles kan vertellen over de werkzaamheden.

Sluitingsdatum: 17 oktober 2023