Over ons

< Terug

Vacatures netwerk EENnacoma

Op deze pagina vind je de actuele vacatures uit het netwerk van EENnacoma. Heb je vragen over één of meerdere vacatures? Stuur dan een mailtje naar EENnacoma.elg@radboudumc.nl of contacteer de desbetreffende zorginstelling. 

Specialist Ouderengeneeskunde met expertise of interesse in NAH - Thebe

Thebe zoekt een sociaal en communicatief vaardige specialist ouderengeneeskunde met expertise in NAH of de wens deze te ontwikkelen voor de regio West-Brabant. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de ouderenzorg?

Als specialist ouderengeneeskunde neem je de medische eindverantwoordelijkheid voor een deel van onze 800 cliënten en zet je je in om, samen met collega’s en andere disciplines, de cliëntgerichte zorg en de ontwikkeling van het vak binnen de dynamische organisatie verder vorm te geven. Je werkt in een vrij groot team met veel specialisaties waarmee je stappen maakt en saamhorigheid erg belangrijk is. Samen met collega artsen ontwikkel je het medisch beleid, heb je een groot aandeel in het door ontwikkelen van de medische vakgroep en het versterken en bewaken van de kwaliteit van zorg binnen Thebe.

Naast jouw werk als arts ben je betrokken bij het Expertisecentrum, een van de 8 strategische pijlers van Thebe. Als Specialist ouderengeneeskunde ben je samen met een collega specialist ouderengeneeskunde met veel NAH expertise de inhoudelijke kartrekker en krijg je de kans om op het gebied van NAH(+) en CNR kennis en expertise verder te ontwikkelen en onderzoek te doen (praktijk onderzoek, promotie, lecture practitioners etc.). Ten slotte zijn we ook opleidingsinstituut, ook daarin is het mogelijk om een rol te spelen als (co-)opleider binnen onze opleidingsgroep.

 

MBO Verpleegkundige (VZ) - Careyn

Ben jij de gediplomeerd Verpleegkundige die toe is aan een nieuwe uitdaging?

Wij bieden jou een leerzame afdeling en doelgroep waarin je je zelf kunt ontwikkelen met ondersteuning van scholing, deskundigen en een leuk team. Je combineert jouw oog voor de lichamelijke kant van mensen met hun psychische en sociale aspecten. Super boeiend vind je dat. Je kunt dan ook goed observeren, overstijgend denken, prioriteiten stellen en snel handelen. Je bent blij dat je zoveel kunt betekenen en soms nét dat tikkeltje extra kunt regelen wat iemand gelukkig maakt. Je bent een spontane, zorgzame en stressbestendige stabiele factor waarop een (jongere) bewoner met hersenletsel kan terugvallen. Je verleent persoonsgerichte en deskundige zorg waardoor de bewoners zich bij jou veilig voelen. Je werkt veel samen met professionals uit andere disciplines, zoals fysiotherapeuten en artsen. Je hebt het diploma Verpleegkunde niveau 4 en BIG-registratie op zak en een flinke verantwoordelijkheid. Daardoor kun je veel betekenen!

Verzorgende IG (VZ) - Careyn

Ben jij de gediplomeerd Verzorgende IG die toe is aan een nieuwe uitdaging?

Wij bieden jou een leerzame afdeling en doelgroep waarin je je zelf kunt ontwikkelen met ondersteuning van scholing, deskundigen en een leuk team. Jij doet er alles aan om van het huis een thuis te maken en biedt mensen kwaliteit van leven. Daar word je zelf ook gelukkig van. Je ondersteunt cliënten bij de dagelijkse dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Dat vind je belangrijk. Je bent een spontane, zorgzame en stressbestendige stabiele factor waarop een (jongere) bewoner met hersenletsel kan terugvallen. Je verleent persoonsgerichte en deskundige zorg waardoor de bewoners zich bij jou veilig voelen. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen, zoals een injectie geven of het verzorgen van een katheter. Je werk is enorm afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht!