Over ons

< Terug

Vacatures netwerk EENnacoma

Op deze pagina vind je de actuele vacatures uit het netwerk van EENnacoma. Heb je vragen over één of meerdere vacatures? Stuur dan een mailtje naar EENnacoma.elg@radboudumc.nl of contacteer de desbetreffende zorginstelling. 

GZ psycholoog - PZC Dordrecht

Ben jij de GZ-psycholoog die toe is aan een nieuwe uitdaging?

Onze behandeldienst is volop in ontwikkeling. We werken nauw samen met het ziekenhuis in de CVA- en orthopedieketen, zijn aangesloten bij het ParkinsonNet, zijn onderdeel van de MS-keten in de regio en bieden zorgverleningsvormen in de eerste lijn aan. We bieden behandeling aan verschillende doelgroepen, waaronder Psychogeriatrie, Wonen met zorg, Niet-aangeboren hersenletsel, Geriatrische revalidatiezorg en Langdurige intensieve neurorevalidatie na coma. In overleg wordt de verdeling over de verschillende doelgroepen vastgesteld. Daarnaast hebben we een opleidingsplaats voor GZ-psycholoog (PioG) waarbij je de rol vervult van werkbegeleider en/of praktijkopleider.

Binnen onze woonafdelingen staat het bieden van een veilig en warm thuis centraal. Jouw werkzaamheden als GZ-psycholoog zijn vooral gericht op het begrijpen van onbegrepen gedrag en het begeleiden van zorgteams in het omgaan met dit gedrag. Hierbij heb je nauw contact met de zorgteams, betrokken disciplines en familieleden. Als GZ-psycholoog voer je tevens diagnostiek uit, biedt je diverse soorten behandelingen en begeleid je familie. Je superviseert de masterpsychologen. Meedenken hoe we de kwaliteit van zorg vanuit psychologisch oogpunt kunnen optimaliseren behoort ook tot jouw taken.

Wil je deze uitdaging met ons aangaan, dan ben je de collega die wij zoeken! De uren zijn in overleg te bepalen.

Sluitingsdatum: 01-05-2023