Over hersenletsel

< Terug

Wegwijzer LBS

Foto 1

Ons doel

Het doel van de wegwijzer LBS is om een duidelijk overzicht te bieden van de meest passende zorg voor mensen met een langdurige bewustzijnsstoornis (LBS) op het juiste moment.

Foto 2

Voor wie

De wegwijzer is vooral bedoeld voor naasten van mensen met LBS Daarnaast is het een handig middel voor zorgprofessionals om te zien welke zorg op welk moment passend is.

Foto 3

Ontwikkelingen

Momenteel wordt er in Nederland hard gewerkt om de zorg en behandeling voor mensen met LBS nóg beter te maken. We houden de wegwijzer daarom zo actueel mogelijk.

Wegwijzer LBS

Als naasten van iemand met een langdurige bewustzijnsstoornis (LBS) komt er veel op je af. Vooral in het begin is alles nieuw en weet je waarschijnlijk niet goed waar je aan toe bent. Welk behandelingstraject kan mijn familielid, vriend of kennis ingaan? Wat zijn de stappen in dit traject? Welke zorginstellingen zijn er waar we terecht kunnen? Dit zijn allemaal vragen die misschien bij je spelen op dit moment. Daarom hebben we voor jou een wegwijzer gemaakt die de verschillende fasen van het behandelingsproces weergeeft. Daarnaast kan het ook aan zorgprofessionals een overzicht geven welke zorg op welk moment passend is. Klik op onderstaande knop om naar de wegwijzer LBS te gaan.